Wednesday, March 8, 2017

ANYA AND HER WINGS: A STORY OF SPIRIT / "Аня и её крылышки": История духа


Happy International Women's Day to my friends - and to all women!

ANYA AND HER WINGS isn't a social or political statement, but a spiritual one, as the essence of fairy tales is a message of Spirit. It happens to be a story of a little girl, because when I wrote it, my inspiration was my little daughter. Anya in my book is very much like my daughter and myself, and any of you, my dear friends and readers, who​​ as she goes into the big wide world, looks deeply into herself in search of HER INNER FREEDOM. It is the story of regaining our own inner strength, freedom and power to live the life that we want and choose for ourselves. It is the story of realizing that after all searching, we find that we've always had WINGS, that they never disappeared, no matter how scared and wingless we have felt, and it is up to us to discover and use our wings. ​

And even though on the surface it seems like a female story, the truth is that our Spirit doesn't have a gender, and we all are equal and we all are together. My strong desire and belief is that ANYA AND HER WINGS, the book Andrei and I worked for many years, is needed and will be loved equally by girls and boys, as well as women and men everywhere in the world, because Spirit not only has no gender, it also has no age and no boundaries.

This is one of my most ​favorite​ and amazing​ ​of ​Andrei Lialin's illustrations ​for ANYA AND HER WINGS, which isn't actually in the book, but it will definitely make its way ​in​to our book series.

НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ:

С Международным женским днем, дорогие подруги и читательницы, и все женщины в мире!

"АНЯ И ЕЕ КРЫЛЫШКИ" - не социальное или политическое, но духовное заявление, ведь самая суть сказок - послание Духа. Я написала историю маленькой девочки, потому что вдохновением для меня стала моя маленькая дочь. Аня в моей книге очень похожа на мою дочку и на меня, и на любую из вас, мои дорогие подруги и читательницы. Когда Аня выходит в огромный мир, она в то же время глубоко вникает в саму себя в поисках СВОЕЙ ВНУТРЕННЕЙ СВОБОДЫ. Это история восстановления нашей внутренней силы и свободы жить той жизнью, которую мы хотим и выбираем для себя. Это история того, как после долгих поисков мы обнаруживаем, что у нас всегда были КРЫЛЬЯ, что они никогда не исчезали, какими бы испуганными, обескураженными и бескрылыми мы ни ощущали себя порой. Это история о том, что только от нас зависит, откроем ли мы в себе крылья и станем ли использовать их по прямому назначению.

И хотя на первый взгляд история Ани кажется женской, правда состоит в том, что наш Дух не имеет пола, и мы все равны, и все мы и в духе, и по жизни вместе. Я всей душой верю в то, что "АНЯ И ЕЕ КРЫЛЫШКИ" - книга, над которой мы с Андреем работали много лет, - нужна и будет любима одинаково как девочками, так и мальчиками, а также женщинами и мужчинами во всем мире, потому что у Духа не только нет пола, у него также нет возраста и нет границ.

Эта иллюстрация - одна из моих самых любимых и удивительных иллюстраций Андрея Лялина для нашеей книги, которой на самом деле в книге нет, но она обязательно попадет в нашу книжную серию.


Buy our books ONLINE HERE
or in local book stores - THE WHOLE LIST HERE.
Our games & stories website - AnyaStories.com

Вы можете приобрести нашу книжную серию ЗДЕСЬ онлайн
или в местных книжных магазинах - СПИСОК ЗДЕСЬ.
Наш игровой/книжный сайт - AnyaStories.com.

Like us on facebook - HERE!

All rights reserved.
Все права защищены.


2 comments:

  1. This illustration is so beautiful! What kind of medium is it? Acrylics, oil paint? The colours are exceptional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. We'll have to ask my brother. Thank you, Ivana!

      Delete